Loader
 

Diensten

Inregelen CV installatie

Bij waterzijdig inregelen worden de radiatoren afgesteld op het vermogen dat zij volgens fabrikantgegevens zouden moeten afgeven. Er wordt een kraan geplaatst met dubbele instelling (de huidige knop en daaronder de inregelklep). En er kan een gas besparing van minimaal 10% op jaarbasis worden behaald.

Gasleiding controleren op gasdichtheid

De verplichte jaarlijkse controle op gasdichtheid van uw gasinstallaties door het gasbedrijf in uw woning, is al een aantal jaren geleden afgeschaft. Door privatisering is die verantwoordelijkheid geheel bij huiseigenaren komen te liggen. Hierdoor kan het voorkomen dat kleine gaslekkages erg lang onopgemerkt blijven. Kraan Onderhoud en Installatie kan uw complete binnenleiding op gasdichtheid controleren door een gasdruktest uit te voeren. Bij eventueel geconstateerde gebreken kunnen we deze voor u herstellen.

Is uw CV Ok?

Wekelijks veroorzaken moderne cv-ketels in Nederland gemiddeld twee gevallen van koolmonoxidevergifitiging. Koolmonoxide is een reukloos, dodelijk gas. Kies voor veiligheid. Kies voor een onderhoudsmonteur met een gedegen opleiding die werkt volgens een transparant stappenplan. Veel cv monteurs laten uw cv ketel gewoon op fabrieksinstelling staan, waardoor uw geld onnodig de schoorsteen uit vliegt. Kraan Onderhoud en Installatie stelt uw ketel zo zuinig mogelijk af en wijst u op mogelijkheden voor energiebesparing.

Zonneboilersystemen

Zonnepanelen (PhotoVoltage) leveren stroom, zonneboilers zorgen voor warm water. Een zonneboiler is een milieuvriendelijk alternatief voor aardgas: bij gebruik van zonne-energie komt geen CO2 vrij en zonlicht raakt nooit op. Een huishouden met 4 personen bespaart met een zonneboiler jaarlijks zo’n 200 m3 gas en 370 kg CO2-uitstoot. In de zomer levert je zonneboiler bijna al je warme water. In de winter lukt dit niet, ook niet met een grote zonneboiler. Maar je hoeft niet bang te zijn voor een koude douche: als er minder zonlicht is, zorgt je combiketel of warmtepomp voor warm water.

Zeer veelzijdig!

Bovenstaande werkzaamheden zijn slechts een aantal van de diensten die Kraan Onderhoud en Installatie u kan bieden. Vraag via ons contact formulier eenvoudig meer informatie aan of direct een offerte. We vinden altijd een pasklare oplossing voor uw wensen.